Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Cimnastik Haftası M1 Adana Avm’de Kutlandı

Cimnastik Haftası M1 Adana Avm’de Kutlandı

Cimnastik Haftası M1 Adana Avm’de Kutlandı

Cimnastik Haftasi M1 Adana Avm’de Kutlandi

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafindan bu yil ilk kez “Cimnastik Haftasi” ve “Cimnastik Günü” olarak kutlandi. Adana’daki kutlamalar M1 ADANA AVM’de gerçeklestirildi.

A+A-

M1 Adana AVM’deki kutlamalarda Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün 2 ekibi ile 3 kulüp gösteri yapti. Kutlamalara Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Sube Müdürü Mustafa Lavkor, Spor Sube Sefi Hanife Altun ve Cimnastik Federasyonu Il Temsilcisi Mahmut Ekrem Yildizhan katildi.

Çukurova Cimnastik Ihtisas Spor Kulübü,  Gençlik ve Spor Kulübünün 2 ekibi, Vizyon Cimnastik Kulübü  ve Elit Cimnastik Kulübü’nün sporculari gösteri yapti. Yaklasik 50 sporcunun katildigi etkinligini Sporcularin yakinlari ile M1 Adana AVM’ye gelenler büyük ilgi ve begeni gösterdi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, geçtigimiz yil Artistik Cimnastik Dünya Sampiyonasi’nda ülkemizin büyük basari elde ettigini, bu nedenle de Federasyon tarafindan ekim ayinin ikinci haftasinin “Cimnastik Haftasi”, ikinci cumartesi gününün ise “Cimnastik Günü” olarak bu yil ilk kez kutlandigini söyledi.

Çintimar,”Ilkini kutladigimiz bu özel güne katilan spor kulüplerimizi, sporcularini, antrenörlerini, bu spora desteklerini esirgemeyen sporcu ailelerine, cimnastigin bugünlere gelmesini saglayan camiamizin her bir ferdine tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı